Inddækning

Inddækning af tage ved tagarbejde

​Inddækning er den perfekte løsning ved for eksempel tagudskiftning. Vi bruger en forstærket trapez til inddækninger for at undgå vandskader.

Det danske klima er ikke altid lige pålideligt i forhold til regn, slud og sne. Derfor er inddækning en rigtig god ide at overveje, hvis du som byggeansvarlig skal få dine planer til at gå op i en højere enhed.

Vi giver gerne råd og vejledning, så du får lige præcis den løsning, der passer til dit projekt. Som stilladsfirma klarer vi alle typer inddækninger i Storkøbenhavn.

Godt arbejdsklima giver gode resultater

Med en inddækning får du samtidig et langt bedre arbejdsklima og oftest giver det mærkbart bedre resultater, når håndværkerne er beskyttet mod sol, vind og regn. Vi kan også tilbyde el-hejs til at lette arbejdet.

Er du i tvivl om, hvilken type inddækning der vil passe til lige netop dit dit projekt, kan vi tilbyde professionel vejledning og rådgivning. Vores service er selvfølgelig til rådighed for både private og erhverv.​

Sikkerhed og trygge rammer for alle

Vi går højt op i sikkerhed, og derfor leverer og opsætter vi altid stilladser med fokus på at alle, der arbejder på stilladset, kan føle sig hundred procent trygge. Vi opfylder med andre ord alle lovkrav til sikkerhed.

Kontakt os i dag

Kontakt vores stilladsfirma for et uforpligtende tilbud

Ring til Allan Davidsen på telefon (+45) 25 21 43 59 eller til Kenneth Skovgaard på telefon (+45) 25 21 43 80 for at aftale nærmere. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven sammen med jer. Du kan naturligvis også sende os en e-mail på info@sg-k.dk.