Let facadestillads

Let facadestillads i alle højder​

Et let facadestillads kan monteres i lige præcis den højde og udformning, som du ønsker det. Et let facadestillads kan tilpasses alt fra villaer til etageejendomme.

Disse typer af stilladser er perfekte til facadearbejde, som for eksempel består af maling af facader, renovering af facader og alle andre former for lettere facadearbejde.

Veluddannede fagfolk og høj sikkerhed

Hos Stilladsgruppen København A/S er alle vores stilladsmontører veluddannede og vi er altid helt opdaterede omkring de nyeste lovkrav om sikkerhed, montering og så videre. Der er specielle lovkrav om opsætning og montering af stilladser, der er mere end tre meter høje.

Loven kræver for eksempel en specialuddannelse, og denne har vores montører naturligvis. Vores mål er med andre ord at være de bedste i vores branche.​

Lej et let stillads enkelt og billigt

Vi har med andre ord altid fokus på kvalitet og sikkerhed, og derfor ejer vi selv vores stilladser, således vi kan have fuld kontrol med kvaliteten, sikkerheden og montagen.

Vores dygtige stilladsmontører er altid klar til at sikre dig den bedste stilladsløsning. Vores lager i Hedehusene sikrer os en nem og hurtig levering i hele Storkøbenhavn og omegn. Vi ved, at vores kunder tit og ofte arbejder under en stram tidsramme, og derfor er det vigtigt for dem, at vi kan levere og montere hurtigt og professionelt.

Kontakt os i dag

Kontakt vores stilladsfirma for et uforpligtende tilbud

Ring i dag til Allan Davidsen på telefon (+45) 25 21 43 59 og få et godt tilbud, eller ring til Kenneth Skovgaard på telefon (+45) 25 21 43 80. Du er naturligvis også velkommen til at forhøre dig om, hvilken løsning, der vil passe dig bedst, på e-mail info@sg-k.dk.