Murerstillads

Murerstillads til arbejde med tunge materialer

Murerstilladser er skabt til tungt arbejde. Derfor er murerstilladser perfekter til tunge opgaver som blandt andet opmuring og ommuring af facader, altanprojekter, montering af tunge vinduer samt generelt betonarbejde.

Hvis du skal bruge tunge materialer i en vis højde, skal du benytte et murerstillads, fordi det er beregnet og bygget til dette. Det er vigtigt, at alle sikkerhedskrav overholdes.

Sikker løsningen til tunge belastninger

Murerstilladser er med andre ord yderst velegnede til tungt arbejde i indre by, hvis der for eksempel skal laves nye altaner på bygninger med svær adgang.

Murerstilladser er tunge og skal kunne holde til lidt af hvert. Alle stilladser overholder de givne lovkrav. Et murerstillads giver derved dine folk en god og sikker arbejdsplads, hvor de effektivt kan udføre deres arbejde.

Stærke stilladser der kan vokse

Byggeprojekter er alle forskellige og har derfor forskellige behov omkring, hvornår et murerstillads eventuelt skal kunne vokse. Vi tilbyder derfor stilladser, der vokser i samme tempo, som byggeriet skrider frem.

Det stiller store krav til os som stilladsmontører om præcision og punktlighed, men det får du med murerstilladser fra Stilladsgruppen København. Vi bestræber os i det hele taget på at være de bedste inden for vores branche.

Kontakt os i dag

Kontakt vores stilladsfirma for et uforpligtende tilbud

Ring gerne for at tale med Allan Davidsen på telefon (+45) 25 21 43 59, eller ring til Kenneth Skovgaard på telefon (+45) 25 21 43 80, hvis du ønsker nogle løsningsforslag. Med vores mange års specialviden på stilladsområdet og vores store erfaring fra byggepladserne kender vi de fleste udfordringer på forhånd.

Du er endvidere velkommen til at sende os en e-mail på info@sg-k.dk for at få mere information.